Besteld voor 17:00u? Morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €65,00
Alleen topmerken bij dé koffiespecialist
Nooit koffie tekort? Abonnement!
Klantenservice

Over Koffiestuff.nl

Koffiestuff.nl is de website van Tom Coronel Sr. Deze koffie-expert woonde vele jaren in Italië waar de voorliefde voor goede Italiaanse espresso geboren werd. Terug in Nederland startte hij met Koffiediscounter.nl die hij – samen met zijn zoon Tom Coronel – uitbouwde tot de meest vooraanstaande site op het gebied van koffie- en espressomachines, koffie accessoires en natuurlijk koffiebonen.

 

Tom Coronel sr. kan niet stil zitten en dus startte hij Koffiestuff.nl, een verzamelsite van producten die: 1) zijn eigen makelij zijn of 2) waarvan hij zelf distributeur is. Zijn persoonlijke voorkeur maakt dat deze site staat voor topkwaliteit producten met een unieke smaak of werking. Stuk voor stuk dragen zij bij aan de optimale beleving van een heerlijk kopje koffie of espresso, maar dan voor een goede prijs.

 

Wij zijn te bereiken op: 085-0471831 doordeweeks van 09:00 tot 21:00.

 

Garantie

De factuur die je bij een bestelling van Koffiestuff.nl krijgt, is jouw garantiebewijs. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, geldt voor de door Koffiestuff.nl geleverde producten dat deze door derden zijn geproduceerd en hiervoor de garantie geldt zoals deze door de producent wordt gegeven. De zogenaamde fabrieksgarantie. De aansprakelijkheid van Koffiestuff.nl beperkt zich tot de aansprakelijkheid welke door de producent wordt aanvaard en die de wet haar voorschrijft. De consument heeft in elk geval 2 jaar fabrieksgarantie. Dit wordt voorgeschreven door de Nederlandse wetgeving. Je bent gedekt tegen fouten die in de fabriek zijn gemaakt.

 

Voor garantie kun je langskomen in Naarden of je kunt de artikelen terugsturen naar Koffiestuff.nl. De kosten en het risico van het versturen liggen bij jou als klant. Nadat wij de goederen ontvangen hebben, zullen wij deze beoordelen. In geval van twijfel zullen wij de leverancier raadplegen en je hiervan op de hoogte stellen wat zij beslissen. De goederen (eventueel nieuw of gerepareerd) zullen hierna teruggestuurd worden. De kosten hiervan zijn voor Koffiestuff.nl. De beslissing of een garantieclaim wordt toegewezen ligt bij Koffiestuff.nl en/of de desbetreffende leverancier en is bindend.

 

Controleer de ontvangen producten

De aangeboden fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten. Controleer bij ontvangst van jouw bestelling of je het juiste product hebt ontvangen en deze onbeschadigd is. Constateer je een beschadiging of heb je een verkeerd product ontvangen, dan verzoeken wij jou dit zo spoedig mogelijk (binnen 48 uur) aan ons te melden via mail (info@koffiestuff.nl) of telefoon.

 

Zo bereikt u Koffiestuff.nl:

Bronsstraat 10
1411 AV Naarden
Tel: +31 (0) 85 047 18 31 (Ma t/m Vr. 09:00 tot 21:00)
Email: info@koffiestuff.nl

 

Algemene informatie

KvK: 56073550
BTW nummer: NL.851965519B01
Rabobank nummer: 1468.62.511
IBAN nummer: NL65RABO0146862511

Neem contact op
* Verplichte velden

Gratis verzending

vanaf €65,00

20+ jaar ervaring

dé koffiespecialist

Tevreden klanten

Wij krijgen een 9,0!